Over Protheva

Onze geschiedenis gaat terug naar 1993. In dit jaar werd Thema Tandtechniek opgericht door Theo Vaneker, Klinisch Prothese Technicus. Sinds 2009 gaat Thema Tandtechniek verder onder de naam Protheva Tandtechniek. “Het blijft fantastisch om te zien hoe onze patiënten met een stralende glimlach weer naar buiten gaan”, aldus Theo Vaneker. “Het is een dankbaar beroep”.

Wij werken met een klein team van specialisten
en vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk.

Het proces

Tijdens een intakegesprek bespreken we samen met de patiënt de functionele en esthetische wensen. Pas daarna wordt de behandeling gestart. Tijdens de behandeling komt de patiënt meerdere keren naar ons laboratorium, waarbij we alle wenselijke aanpassingen kunnen doen. Tijdens de pasfase stellen wij onze patiënten zelfs in de gelegenheid om familie mee te nemen, zodat ook zij kunnen beoordelen of het eindresultaat 100% naar wens is.

Gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd tandtechnicus. Zij hebben allen de MBO-niveau 4 opleiding tot tandtechnicus gevolgd in een BBL-traject bij Protheva. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf en investeren in kennisontwikkeling van ons personeel. Bovendien werken wij met moderne apparatuur en duurzame materialen. Een professionele, maar zeker ook informele werkomgeving: dat is typisch Protheva!

Heeft u een specifieke vraag over wat Protheva voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan helpen wij u graag verder!

protecting your smile